Bezorgen of afhalen

KoerieAls u geen vervoer heeft of de mogelijkheid een bestelde kachel op te halen kan de kachel worden verzonden.

De kachels model ‘Dikbuik Gasfles’ en ‘Vet Heet’ passen overigens op de standaardhoogte (en ook bij een vaste verlenging tot 0,5 meter) in bijna elke personenauto waarvan de achterbank plat kan. Voor het model ‘Lomp Zwaar’ en ‘Lomp Zwaar Bol’ is zeker een ruime stationcar nodig maar een aanhanger of busje is meer geschikt voor het vervoer van deze kachels.

Eventuele bezorging wordt landelijk gedaan door BMD Transport Service uit Tiel. Ook levering in het België, Zeeuws Vlaanderen of de Waddeneilanden kan door hun worden verzorgd, hiervoor gelden echter wel hogere tarieven. Bel of mail voor de prijs hiervan!

 

Landelijke bezorging vanaf slechts €50,-

De prijzen van bezorging per koerier zijn per kachel type:

Dikbuik Gasfles kachel € 50,-.
Vet Heet € 60,-.
Lomp Zwaar € 75,-.
Lomp Zwaar Bol € 75,-.

De prijzen zijn incl. BTW!

Deze prijzen gelden voor de kachels excl. eventuele los mee bestelde delen zoals demontabele buizen, haardhout e.d. De koerier werkt namelijk per colli en zal voor de losse delen een meerprijs in rekening brengen.
Let op: de koerier bezorgt alleen op werkdagen overdag! Hij zal u per mail inlichten over de dag van aflevering en het verwachtte tijdstip op die dag. Eventueel kunt u ook aangeven waar de koerier de kachel kan plaatsen bij afwezigheid.

Voor bezorging per koerier hebben wij de volgende gegevens van u nodig: naam, bezorgadres, telefoonnummer en e-mailadres. U ontvangt van ons zodra de kachel klaar staat voor verzending per mail de vrachtbrief van de koerier en de factuur met daarop het gespecificeerde bedrag van de terrashaard. Na ontvangst van de betaling gaan wij over tot verzending van de kachel.

Ook bezorgen wij de tuinhaarden zelf. Dit als de kachel in een weekend of in de avond moet worden afgeleverd. Wij berekenen hiervoor het tarief van € 0,45 per gereden kilometer

Als de kachel binnen en straal van globaal een 50 kilometer vanaf Schoonrewoerd moet worden afgeleverd zullen de bezorgkosten lager uitvallen dan bij bezorging per koerier en zullen wij vanzelfsprekend de kachel zelf komen bezorgen i.p.v. de koerier.

Voorbeeld: Schoonrewoerd – Den Bosch = 40 kilometer
40 x 2 x € 0,45 = € 36,-.  Dit is dus goedkoper dan per koerier

Verstandig is om bij de diverse modellen kachels zelf met behulp van een routeplanner te berekenen wat voor u de goedkoopste bezorgoptie is..
Zeker als een kachel met losse delen of met haardhout moet worden geleverd en als er 2 kachels op hetzelfde adres (of 2 adressen dicht bij elkaar) moeten worden bezorgd is het vaak goedkoper de kachel door ons zelf te laten bezorgen. Er wordt in het laatste geval uiteraard maar 1 keer de bezorgkosten in rekening gebracht en in het eerste geval rijden de losse delen gratis mee!

Vanzelfsprekend is het afhalen van een bestelde kachel de goedkoopste optie. Het afhalen van een kachel is doorgaans mogelijk op afspraak in de avonduren op doordeweekse dagen vanaf 18.30 uur en eigenlijk altijd in de weekenden (ook op zondag!)

Plan uw route