December 2022

Helaas zijn wij genoodzaakt onze prijzen van de kachels vanaf 01-03-2023 te verhogen. Dit omdat met name de inkoop van ijzer en de te gebruiken materialen voor het maken van de kachels in 2022 enorm zijn gestegen. Op verschillende materialen (met name buismateriaal is dit in 2022 is dit meer dan 70% !) We hebben onze prijzen tot op heden niet verhoogd daar we de verwachting hadden dat de inkoopprijzen zouden gaan stabiliseren, dit blijkt helaas niet het geval. Daar de gestegen inkoopprijzen nogal drukken op ons bedrijfsresultaat hebben we helaas moeten besluiten om per 01-03 een prijsverhoging te moeten toepassen gelijk aan de gemiddelde inflatie over 2022, dit is 10%  Alle kachels worden uiteraard tot 01-03 geleverd voor de oude prijzen zoals ze op dit moment op onze website staan! 

 

Wij staan op zondag 11 december 2022 van 12.00 uur tot 17.00 uur op de Kerstmarkt in Wijk bij Duurstede. Deze vindt plaats in het oude centrum op de Markt. Komt u ook even kijken?

 

Onze terraskachels zijn vanaf nu ook te bezichtigen en te koop in België. Dit depot is in Gingelom net onder Sint-Truiden. Let op, hier staan alleen de standaard kachels. De op maat gemaakte kachels worden altijd vanaf onze productielocatie in Nederland geleverd!

Wilt u hier gaan kijken kunt u contact opnemen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Wij hebben momenteel de verschillende modellen kachel in onbehandelde vorm op de standaardhoogte gewoon in voorraad staan. Onbehandeld houdt in dat zij een roestig uiterlijk hebben of in geval van de gasfleskachel dat de originele verflaag van de gasfles er nog op zit.

Tevens hebben we de gasfleskachels zwart gespoten en enkele blank gestraald in voorraad staan.

 

Alle op maat gemaakte kachels hebben op dit moment een levertijd van 1 week in onbehandelde vorm en 2 weken als ze zwart gespoten moeten worden

Zwart gespoten of gestraalde kachels worden altijd op bestelling gemaakt en de levertijd hiervan is momenteel maximaal 2 weken vanaf het moment van bestellen.

Wij hopen dat u dit geduld kunt opbrengen!

 

Uiteraard doen wij ons best een bestelde kachel zo spoedig mogelijk te leveren. Wij vragen u toch rekening te houden met de aangegeven levertijden om teleurstellingen te voorkomen..

 

Uiteraard hebben wij de diverse modellen bij ons in de tuin staan en bent u welkom om op afspraak een keer te komen kijken of u onze kachels iets vindt..

Het komen bezichtigen / afhalen van een kachel schikt ons het beste in het weekend (ook op zondag!) of op doordeweekse dagen in de avond na 18.30 uur. Op doordeweekse dagen overdag zijn wij nogal druk met een transportbedrijf en dus vrijwel nooit aanwezig!

 

 

 

 

Plan uw route