Maart 2020

Van de meeste onbehandelde kachels (roestig uiterlijk) van alle modellen die wij aanbieden staat er momenteel minimaal 1 op voorraad op de standaardhoogte. Gelieve wel van tevoren even informeren a.u.b. Het zou vervelend zijn als u om een kachel zou komen en dat deze dan net voor uw neus zou zijn verkocht..

Ook hebben wij op dit moment diverse zwart gespoten gasfles kachels (op de standaardhoogte) in voorraad staan. Alle andere modellen worden op bestelling zwart gespoten.

Voor op maat gemaakt kachels geldt een levertijd van maximaal 1 week voor een onbehandelde (roestig uiterlijk) kachel en maximaal 2 weken voor een gestraald en /of gespoten exemplaar. Dit geldt voor alle modellen kachels die wij maken.

 

Uiteraard doen wij ons best een bestelde kachel zo spoedig mogelijk te leveren. Wij vragen u toch rekening te houden met de aangegeven levertijden om teleurstellingen te voorkomen..

 

Uiteraard hebben wij de diverse modellen bij ons in de tuin staan en bent u welkom om op afspraak een keer te komen kijken of u onze kachels iets vind..

Het komen bezichtigen / afhalen van een kachel schikt ons het beste in het weekend (ook op zondag!) of op doordeweekse dagen in de avond na 18.30 uur. Op doordeweekse dagen overdag zijn wij nogal druk met een transportbedrijf en dus vrijwel nooit aanwezig!

 

 

 

 

Plan uw route