Oktober 2021

Onze terraskachels zijn vanaf nu ook te bezichtigen en te koop in België. Dit depot is in Gingelom net onder Sint-Truiden.

Wilt u hier gaan kijken kunt u contact opnemen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoals aangegeven op onze homepage is onze voorraad beperkt.

Van de gasfleskachels staan er wel meerdere op voorraad, alle onbehandeld met de verflaag nog op de gasfles welke eraf moet worden gestookt op de standaardhoogte van 1,74 meter (hoogte incl. het regenpetje op de buis) 

Voor alle ander modellen kachels geldt een levertijd van maximaal 1 week voor onbehandelde (roestig uiterlijk) kachel.

Zwart gespoten of gestraalde kachels worden altijd op bestelling gemaakt en de levertijd hiervan is maximaal 2 á 3 weken.

Wij hopen dat u dit geduld kunt opbrengen!

 

Uiteraard doen wij ons best een bestelde kachel zo spoedig mogelijk te leveren. Wij vragen u toch rekening te houden met de aangegeven levertijden om teleurstellingen te voorkomen..

 

Uiteraard hebben wij de diverse modellen bij ons in de tuin staan en bent u welkom om op afspraak een keer te komen kijken of u onze kachels iets vind..

Het komen bezichtigen / afhalen van een kachel schikt ons het beste in het weekend (ook op zondag!) of op doordeweekse dagen in de avond na 18.30 uur. Op doordeweekse dagen overdag zijn wij nogal druk met een transportbedrijf en dus vrijwel nooit aanwezig!

 

 

 

 

Plan uw route